Ekspreslevering på 5 dage

Privatlivspolitik

PERSONDATAPOLITIK 

For at sikre en sikker shoppingoplevelse hos ERGOZ finder du her information om, hvordan vi indsamler data, hvordan disse bruges, og hvordan dine data behandles. Ved at acceptere ERGOZ’s købsbetingelser accepterer du også vores generelle persondatapolitik. Vi gør alt for at sikre gennemsigtighed.   
  1. Vi er databehandlere – Hvordan kan du kontakte os? 
ERGOZ (Ergonomii ApS) CVR-nr: 42183261 Lange-Müllers Alle 27, 2960 Rungsted Kyst, Danmark info@ergoz.eu  Ved at bruge www.ergoz.eu accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne datapolitik. Derudover er vi opmærksomme på behovet for passende beskyttelse og korrekt forvaltning af dine personoplysninger.   
  1. Formål og juridisk grundlag for behandling af dine personoplysninger 
Personoplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, fornavn og efternavn, alder, køn, privat adresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller anden kontaktinformation, uanset om de vedrører en privat bolig eller arbejdsplads. Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi? Som udgangspunkt kan du tilgå hjemmesiden uden at skulle fortælle os, hvem du er, eller give personlige oplysninger om dig selv. Dog har ERGOZ brug for visse oplysninger for at sælge produkter til dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Virksomheden indsamler kun de personoplysninger, der er absolut nødvendige.   
  1. Kategorier af personoplysninger 
For at vi kan sende dig vores produkter, når du handler på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger:  Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.  Virksomheden indsamler ikke personoplysninger om dig fra tredjepart og gemmer ikke oplysninger om betalingsmidler, såsom kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.   
  1. Modtagere eller kategorier af modtagere 
Kun virksomheden bruger de personoplysninger, som vi opbevarer om vores kunder. ERGOZ har retningslinjer for, hvem der har adgang til disse. Kun online butikschefer og pakkechefer har adgang. Derudover kan kundeservicemedarbejdere få adgang til oplysningerne for at hjælpe kunder med spørgsmål om levering, bestilte produkter osv.   
  1. Tidsgrænser for opbevaring af personoplysninger 
ERGOZ opbevarer personoplysninger, der er registreret hos Ergonomii ApS, og opbevarer optegnelserne i fem år for at overholde lovgivningsmæssige bestemmelser, hvorefter oplysningerne slettes. Andre data, der bruges til at levere en ordre og ikke længere er nødvendige efter levering, slettes efter 14 dage.   
  1. Retten til at trække samtykke tilbage 
Du har altid ret til at vide, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du har også ret til når som helst at trække dit samtykke tilbage.  Hvis du ønsker at modtage information/trække dit samtykke tilbage, bedes du kontakte os på info@ergoz.eu.  Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger baseret på dit tidligere samtykke og indtil tilbagetrækningstidspunktet. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil det have virkning fra dette tidspunkt.  Du har altid ret til at få rettet ukorrekte oplysninger.   
  1. Dine rettigheder 
Nuværende databeskyttelsesregler giver dig flere rettigheder i forhold til en virksomheds behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, bedes du kontakte os. 
  1. Ret til indsigt 
Du har ret til at inspicere de oplysninger, vi behandler om dig, og hvordan vi behandler dine data.  Ret til at korrigere ukorrekte oplysninger  Du har ret til at få ukorrekte oplysninger om dig rettet. 
  1. Ret til sletning 
I visse tilfælde har du ret til at anmode om sletning af oplysninger om dig, før vores generelle slettetid indtræder. 
  1. Ret til begrænsning af behandling 
I nogle tilfælde har du ret til at anmode om begrænsning af behandling. Hvis du har denne ret, vil vi kun være i stand til at behandle dine oplysninger – bortset fra opbevaring – med dit samtykke eller med henblik på at fastlægge, håndhæve eller forsvare retskrav eller for at beskytte en person eller vigtig offentlig interesse. 
  1. Ret til indsigelse 
I nogle tilfælde har du ret til at gøre indsigelse mod vores ellers legitime behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. 
  1. Ret til dataportabilitet 
Du kan i visse tilfælde have ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og have disse personoplysninger overført til en anden databehandler uden hindring.  Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om registreredes rettigheder. Du kan også få adgang til den fulde tekst i Generel Databeskyttelsesforordning online.   
  1. Sikkerhedsforanstaltninger 
Vi implementerer en række sikkerhedsforanstaltninger for at bevare sikkerheden af dine personoplysninger. Disse foranstaltninger inkluderer kryptering, firewallbeskyttelse og sikre serverfaciliteter. Vores foranstaltninger sikrer, at dine data forbliver beskyttet mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse.   
  1. Klage til Datatilsynet 
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger. Du finder kontaktinformationen på www.datatilsynet.dk. 
  1. Hvem videregiver vi personoplysninger til? 
Personoplysninger indsendt til Ergonomii ApS videregives kun til: 
  • virksomhedens interne afdelinger 
  • udvalgte og betroede tredjeparter, der kan bruge dine personoplysninger til at levere de produkter eller tjenester, du har bestilt 
  • forretningspartnere for at registrere og vedligeholde din brugerkonto. 
  For at videreudvikle og forbedre ERGOZ indsamler vi statistikker om, hvordan du bruger hjemmesiden. Personoplysninger registreres hos Ergonomii ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  Vi arbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give tilstrækkelig beskyttelse af dine data. Som registreret kunde hos Ergonomii ApS har du altid ret til at sende os dine indsigelser mod registrering og behandling. Du har også ret til at få adgang til de oplysninger, vi har om dig. Disse rettigheder er i overensstemmelse med GDPR. Send venligst forespørgsler og spørgsmål til info@ergoz.eu.   
  1. Hvad bruger vi personoplysningerne til? 
Vi kan bruge dine personoplysninger til: 
  • At gøre det muligt for dig at handle i vores online forretning (levering af dine ordrer osv.) 
  • Registrere og vedligeholde din profil 
  • Give dig muligheder for at deltage i visse tjenester – for eksempel tilmelding til konkurrencer eller kampagner online 
  • Sende dine produkter / din ordre til dig 
  • Sikre drift og god kundeservice i vores online forretning 
  1. Adgang til dine oplysninger 
Du har altid ret til at vide, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage denne information, bedes du kontakte os på info@ergoz.eu. Du kan også kontakte os på samme adresse, hvis du ønsker at rette eller slette forkerte oplysninger.   
  1. E-mail- og SMS-reklame med registrering til nyhedsbrevet og SMS-marketing 
Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev via e-mail og/eller SMS, vil vi bruge de data, der kræves til dette formål, eller som du separat har givet os, til at sende dig vores e-mail-nyhedsbreve og SMS-marketing. Afskrivning fra e-mail-nyhedsbrevet og SMS-marketing er muligt når som helst og kan ske enten ved at sende en besked til den ovenfor beskrevne kontaktmulighed eller via et link, der er angivet til dette formål i nyhedsbreve og SMS. Efter afmelding vil vi slette din e-mail-adresse og telefonnummer, medmindre du udtrykkeligt har samtykket til yderligere brug af dine data, eller vi forbeholder os retten til at bruge data ud over dette, hvilket er tilladt ved lov, og som vi informerer dig om i denne erklæring.   
  1. Cookies og sporing 
Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Cookies er små filer, som et websted eller dets tjenesteudbyder overfører til din computers harddisk via din webbrowser (hvis du tillader det), der gør det muligt for webstedets eller tjenesteudbyderens systemer at genkende din browser og fange og huske bestemte oplysninger. Vi bruger cookies for at forstå og gemme dine præferencer til fremtidige besøg og sammensætte samlede data om webstedstrafik og webstedsinteraktion, så vi i fremtiden kan tilbyde bedre webstedsoplevelser og værktøjer. Du kan vælge at få din computer til at advare dig hver gang en cookie sendes, eller du kan vælge at slå alle cookies fra via dine browserindstillinger. Hvis du slår dine cookies fra, fungerer nogle af vores tjenester muligvis ikke korrekt. Du kan dog stadig afgive ordrer over telefonen eller ved at kontakte vores kundeservice. 

Download Produkt Folder

Modtag vores produktmappe ved at udfylde dine oplysninger nedenfor.

ERGOZ bruger de oplysninger, du har givet, til at kontakte dig med information om vores produkter og tjenester. Du kan altid afmelde dig via vores e-mail. For yderligere oplysninger henvises til vores privatlivspolitik.